User Forum    :: Powered by YaBB
  « MIDI-OX User Forum - strange error message on install »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Sep 22nd, 2020, 5:50am


Home Home Help Help Search Search Members Members Login Login Register Register


   MIDI-OX User Forum
   MIDI Yoke
   MIDI Yoke Installer Issues
(Moderator: Jamie OConnell)
   strange error message on install
« Previous topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: strange error message on install  (Read 2316 times)
budoink
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 4
strange error message on install
« on: Jan 5th, 2008, 4:36pm »
Quote Quote Modify Modify

When trying to install MIDI Yoke NT 1.75 on my xp machine, the installer gets 9/10ths of the way done, and I get the following error message:
"the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable"
does anyone know of a fix for this? thanks
« Last Edit: Jan 5th, 2008, 4:36pm by budoink » IP Logged
Jamie OConnell
Administrator
*****






   
WWW Email

Gender: male
Posts: 2005
Re: strange error message on install
« Reply #1 on: Jan 5th, 2008, 5:06pm »
Quote Quote Modify Modify

Interesting. Were you running the .msi version of MIDI Yoke Installer?  Do you already have a previous MIDI Yoke installed?
 
I googled that error and came up with some links from MS referring mostly to MS Office Shocked.  I can think of 2 recommendations:
1. Clean out your TEMP folder (the one referred to by your %temp% environment variable).
2.  Obtain the Windows Installer CleanUp utility and run that:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301
« Last Edit: Jan 5th, 2008, 5:07pm by Jamie OConnell » IP Logged

--Jamie
Music is its own reward.

budoink
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 4
Re: strange error message on install
« Reply #2 on: Jan 5th, 2008, 5:22pm »
Quote Quote Modify Modify

on Jan 5th, 2008, 5:06pm, Jamie OConnell wrote:
Interesting. Were you running the .msi version of MIDI Yoke Installer?  Do you already have a previous MIDI Yoke installed?
 
I googled that error and came up with some links from MS referring mostly to MS Office Shocked.  I can think of 2 recommendations:
1. Clean out your TEMP folder (the one referred to by your %temp% environment variable).
2.  Obtain the Windows Installer CleanUp utility and run that:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301

___________________________________
 
I've never had office or any word processor installed on this computer so not sure what that's about. I did use the MSI and I believe I have had Midi Yoke installed before. When installed in previously I used "Total Uninstall" to monitor the installation so it should have been "Totally Uninstalled" :/
yup was just on that cleanup utility link when you replied, I'll check into it and get back. thanks
« Last Edit: Jan 5th, 2008, 5:23pm by budoink » IP Logged
budoink
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 4
Re: strange error message on install
« Reply #3 on: Jan 5th, 2008, 5:43pm »
Quote Quote Modify Modify

installer cleanup utility did the trick.
IP Logged
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« Previous topic | Next topic »


MIDI-OX User Forum » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB © 2000-2003. All Rights Reserved.