User Forum :: Powered by YaBB
« MIDI-OX User Forum - DevCaps Out (in my case) »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Oct 25th, 2020, 9:14am


Home Home Help Help Search Search Members Members Login Login Register Register


   MIDI-OX User Forum
   MIDI-OX
   MIDI-OX Bug List
(Moderator: Jamie OConnell)
   DevCaps Out (in my case)
« Previous topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: DevCaps Out (in my case)  (Read 5304 times)
Maxim_Korobov
Member
**




MIDI-OX Rules!

   


Posts: 15
DevCaps Out (in my case)
« on: Feb 2nd, 2008, 3:09pm »
Quote Quote Modify Modify

I have a old barebone-PC from MSI (like this http://www.microstar.ru/program/products/slim_pc/slm/pro_slm_detail.php? UID=431) which have integrated sound card without MIDI/Game port. I think there is no hardware in this card to work with MIDI because some programs said that they can't to find "MIDI Mapper".
 
So after run MIDI-OX this message showed:
http://picasaweb.google.com/Maxim.Korobov/MIDIOXConfig2/photo#5162472104 260874642
 
* Russian text means as "A device ID has been used that is out of range for your system." Smiley
 
And the main problem is.. that default setup loads with errors. Everytime when i start MIDI-OX setup loads like this (instead of default setup):
http://picasaweb.google.com/Maxim.Korobov/MIDIOXConfig2/photo#5162472121 440743842
 
This is my default setup:
http://picasaweb.google.com/Maxim.Korobov/MIDIOXConfig2/photo#5162472134 325645746
 
Feel the difference Wink Smiley
 
What can i do to MIDI-OX load default setp correctly?
I can't turn off sound card.
« Last Edit: Feb 2nd, 2008, 3:10pm by Maxim_Korobov » IP Logged
Jamie OConnell
Administrator
*****






   
WWW Email

Gender: male
Posts: 2005
Re: DevCaps Out (in my case)
« Reply #1 on: Feb 2nd, 2008, 5:29pm »
Quote Quote Modify Modify

That message occurs after you remove a USB MIDI Device from your system, but you did not un-install the driver.  It is a message reported by Windows.  It is not a MIDI-OX bug.  You will have to manually remove the errant driver or reconnect the hardware that was used by the driver and then uninstall it.
 
Search the forum (and Google) for related DevCaps messages.
 
I have added a solution found on the internet as well:
 
http://www.midiox.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=query;action=display;nu m=1201992289;start=0#0
« Last Edit: Feb 2nd, 2008, 5:55pm by Jamie OConnell » IP Logged

--Jamie
Music is its own reward.

Maxim_Korobov
Member
**




MIDI-OX Rules!

   


Posts: 15
Re: DevCaps Out (in my case)
« Reply #2 on: Feb 3rd, 2008, 2:28am »
Quote Quote Modify Modify

Thank you.
IP Logged
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« Previous topic | Next topic »


MIDI-OX User Forum » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.