User Forum :: Powered by YaBB
« MIDI-OX User Forum - Windows 7 repaint problem? »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
May 23rd, 2018, 8:51am


Home Home Help Help Search Search Members Members Login Login Register Register


   MIDI-OX User Forum
   HP16C Emulator
   HP16C Questions and Discussion
(Moderator: Jamie OConnell)
   Windows 7 repaint problem?
« No topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Windows 7 repaint problem?  (Read 2410 times)
leonot
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 2
Windows 7 repaint problem?
« on: Nov 9th, 2009, 12:23am »
Quote Quote Modify Modify

Just installed my copy on Windows 7 (Pro) 64bit and the digit display isn't displaying. Just me, or a known issue? If the later, any chance for a fix?
 
I can see buttons push, but kind hard to use without a working display Smiley.
 
Thanks,
 
Leo
IP Logged
Jamie OConnell
Administrator
*****






   
WWW Email

Gender: male
Posts: 1980
Re: Windows 7 repaint problem?
« Reply #1 on: Nov 22nd, 2009, 6:24pm »
Quote Quote Modify Modify

Solved through email.  This is not a problem on Win 7, but please make sure the emulator is turned on, unless you set the option to always have it on.
IP Logged

--Jamie
Music is its own reward.

leonot
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 2
Re: Windows 7 repaint problem?
« Reply #2 on: Nov 22nd, 2009, 6:28pm »
Quote Quote Modify Modify

Indeed, this was operator malfunction. The Emulator's working great in Win 7.
 
As long as you turn it on, that is. Smiley
 
Thanks,
 
Leo
IP Logged
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« No topic | Next topic »


MIDI-OX User Forum » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.