User Forum :: Powered by YaBB
« MIDI-OX User Forum - Midi Yoke and Band in a Box »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Oct 19th, 2020, 10:55pm


Home Home Help Help Search Search Members Members Login Login Register Register


   MIDI-OX User Forum
   MIDI Yoke
   MIDI Yoke Bug Reports
(Moderator: Jamie OConnell)
   Midi Yoke and Band in a Box
« Previous topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Midi Yoke and Band in a Box  (Read 2893 times)
juju821
New Member
*



MIDI-OX Rules!

   


Posts: 1
Midi Yoke and Band in a Box
« on: Apr 5th, 2004, 4:34am »
Quote Quote Modify Modify

I can't get midiyoke to work with band in a box 10.  I am trying to use it to connect to sonar just so I can play back through a dxi/vsti.  I set the ouput in Band in a Box to number 1 and the input in sonar to number 1, but it gives me an error saying "midi feedback disabling port 1" Huh  
 
HELP!  
 
--
Brian
http://www.cryocode.com/
IP Logged
Jamie OConnell
Administrator
*****






   
WWW Email

Gender: male
Posts: 2005
Re: Midi Yoke and Band in a Box
« Reply #1 on: Apr 6th, 2004, 2:52pm »
Quote Quote Modify Modify

You Have MIDI Yoke Port 1 selected as Output in BIAB and as Input to SONAR.
 
Check again to make sure you don't also have Port 1 selected in SONAR for Output or in BIAB for Input.  Also check that you don't have MIDI Yoke Port 1 set as the default MIDI device in the Control Panel Multimedia and Sound applet or have the MIDI Mapper selected as SONAR output.
 
« Last Edit: Apr 6th, 2004, 2:54pm by Jamie OConnell » IP Logged

--Jamie
Music is its own reward.

Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« Previous topic | Next topic »


MIDI-OX User Forum » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB 2000-2003. All Rights Reserved.